ПОСТАНОВА
ПРО ЗАКРИТТЯ КРИМІНАЛЬНОГ ПРОВАДЖЕННЯ
ВІД 14 ЧЕРВНЯ 2018 р.
СВ Старосамбірського ВП Самбірського відділу поліції ГУ НП у Львівській області проводилось досудове розслідування слідчою Павліш М. В. під керівництвом, заст. нач. Старосамбірського відділу поліції ГУ НП у Львівській області нач. cлідчого відділення Голубець В. В.
у кримінальному провадженні № 12018150320000214 від 23.04.2018 р. за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 125 КК УКРАЇНИ – фальсифіковане й сфабриковане, а кримінальне провадження – ЦИНІЧНО ЗАКРИТЕ.
А САМЕ ФАЛЬСИФІКОВАНО І СФАБРИКОВАНО:
1. Заст. нач. Старосамбірського відділу поліції ГУ НП у Львівській області нач. cлідчого відділення Голубець В. В.
2. Слідчою Старосамбірського ВП Самбірського відділу поліції у Львівській області с. лейтенантом поліції Павліш М. В.
3. Дільничим Старосамбірського відділу поліції ГУ НП у Львівській області Піхоцьким М. Я.
4. Контроль наведеної вище справи – у Самбірської місцевої прокуратури Львівської області, в особі заступника прокурора Самбірської місцевої прокуратури Львівської області А. Затварського.
ЧОМУ…??? ЧОМУ…??? ЧОМУ..???
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
28.07.2018 р.
Місіонерка і довірена людина Божого слуги
Андрія Рогулі Мойсевич Л. В.
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)
Людмила Мойсевич: “Як був всьому початок ,так прийде і кінець,не тільки світа, що в вікно задумали усе ретельно приховати, але не так воно пішло.
Все випливає і брехня й обман, нічого так безслідно не пропаде, знайдеться правди варіант, з часом дійдемо ми до правди.
Бо з правдою до Бога йдемо, якщо Тимчак нічого не робила ,тоді чого така "невинність," неправду людям розповіла.
Перед народом можна обманути, як Любко станеш перед Богом? А він все бачив і грошей не хоче, яку ти дітям постелиш дорогу.?
Чи може дати чужим дітям благословення ,коли брехлива й підла, як змія? Чи буде в щасті жити ота пара, яку вінчає зло й брехня”?