Коли від ран на землю упав,
І в голові лунають слова
прощальні…
Коли цим боєм змучений я,
Твоя любов крізь біль - ці чуття
Безкрайні, Безкрайні, Безкрайні…
Страху не знає воїн ніде,
І венами кров Ш щось незриме веде;
Більш ніж потреба ти моя давно
Ти є всім одразу, і ти лиш одно
– ти мій інстинкт
Коли життя вогонь майже згас,
Злетів покров і наблизився час
розплати…
Не має жалю ворог, але
В останню мить я встигну тебе
Згадати, Згадати, Згадати…
Страху не знає воїн ніде,
І венами кров Ш щось незриме веде;
Більш ніж потреба ти моя давно
Ти є всім одразу, і ти лиш одно
– ти мій інстинкт
СОЛО
Страху не знає воїн ніде,
І венами кров Ш щось незриме веде;
Більш ніж потреба ти моя давно
Ти є всім одразу, і ти лиш одно
– ти мій інстинкт
- ти мій інстинкт
- ти мій інстинкт