Доброго дня! Шановні депутати.
Як відпочили за канікули у літку?
Напевно загорівші, побачівші світи?
Не голодали, та солодко спали?
Напевно так було, а точно я не знаю.
За те я знаю як на сході, в нас.
В окопах сиро коли дощ,
А коли ніч настає,- то ворог салюти шле.
То з автоматів, а то із мінометів,
А частенько арта жару задає.
Також шановні депутати ще сказати,
Що не так сито нам як вам.
А ще шановні депутати хочу я запитав,
А де ваші сини, сміливі ті козаки?
Які під спідницю сховалися,
А то і у Європу повтікали.
Бо там спокійно, там нема війни.
А тут стріляють, тут вбивають.
Звідки кращі сини України каліками вертається,
А то і грузом двісті.
Ну де ж ваші сини, жалюгідні козаки.
Нема їх тут, ніхто не бачив!
І бачити ніхто не буде.
Адже тут літає смерть.