ти у мене давно в закладках,
ти під ребрами, там де зростають хребці.
майстер з ремонту кричить:"неполадки "
а я віддам за тебе будь- яку з цін.
може знайдешся десь в передпокої,
чи може у лофті чи на даху
мене надихало як були ми двоє
зараз-лиш пам'ять ламаєш крихку
ти десь там, ти десь посеред книжок
серед романів,читати що лінь
може дістану з полиці разок
і закину:поруч з тобою книги лиш тінь.
ти в самому серці-після еритроцитів
у крові, у лімфі, в очах та віршах
ніколи не дарував мені квітів
та від кохання того квітла душа...