Повсідалися тумани
На тремке болото.
Розкажи мені, коханий,
Де ж та позолота,
Що гойдалася з вітрами
Вчорашньої днини,
Запалала ліхтарями
На кущах калини?
Поділюся з вітром бравим —
Забере печалі,
Зиркне поглядом лукавим,
Віднесе чимдалі —
Ті пересуди, страждання,
У багні імлисті.
Засіяє зірка рання —
Дні настануть чисті.
21/07/18