ВІДЬМИ…
Зі Львова відьми – Катерина, Галя Заболотна, Рурич Ганна, зупиніться,
Забули взяти Любочку Тимчак у гори до Мольфара дідуся Івана.
Але чортиці підлі, ви забули Бога і до церкви ходите, вздригніться,
Бо на душі в родини є глибока рана й ваша ніч буде страшна різдвяна.
Галино, розкажи синам своїм і чоловікові, що ти вже виробляєш…
Навіщо всю свою сім’ю і весь свій рід довічно в пекло відправляєш…
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
19.07.2018 р.
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)