Я для когось була зайвою -
Марнувала безцільно час,
А до тебе прийшла незвичайною,
Без напищеності і прикрас.
Я для когось була гордою,
Нецікавою сотні раз.
А для тебе - невідворотною,
Але скромною - як у перший клас.
Я - комусь, як по рані солено
Гострим словом і язиком,
А для тебе я тихо, втомлено, -
Та яскраво, крізь темний сон...