ВІДКРИТЕ ЗВЕРНЕННЯ
ДО ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ
ПЕТРЕ, зроби порядок у Старосамбірському районі Львівської області з Тимчаками, Цибом і з тими депутатами, хто опікується злом…
Не потрібно їм усім звертатися до темних сил і робити зло Мойсевич Людмилі Василівні…
Не потрібно шукати захисту в Києві та у світі за скоєний жорстокий злочин Тимчак Любою, побиттям Людмили Василівни…
ВСЕ ЗЛО В РАЙОНІ ПОВИННО БУТИ ПОКАРАНЕ.
Чому диявол, Ярослав Циб й досі на своїй посаді та розкрадає державні кошти і майно школи-інтернату…??? ЙОГО МІСЦЕ В ТЮРМІ…!
Чому чортиця Тимчак Люба – досі на двох посадах в школі-інтернаті…???
ЇЇ МІСЦЕ В ТЮРМІ…!
Чому голова району, прикриває у своєму краю зло і сам приймаєш участь…???
Де представники Президента …??? Чому в Львівській області діє організована злочинна організація… ???
ПЕТРЕ, ЧОМУ СВОЄЮ БЕЗДІЯЛЬНІСТЮ… НЕВЖЕ ХОЧЕШ ОБІТОВАНІЙ УКРАЇНІ БІДИ І БОЖОЇ КАРИ…???
ПОРОШЕНКО ПЕТРЕ ОЛЕКСІЙОВИЧУ,
ЗА ЖИТТЯ, ЗДОРОВ’Я, БЕЗПЕКУ, ДОБРОБУТ
І БЛАГОПОЛУЧЧЯ МОЙСЕВИЧ Л. В.
ВІДПОВІДАЄШ ГОЛОВОЮ…
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
16.07.2018 р.
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)