ФІЛОЛОГ-ВЧИТЕЛЬ ГАЛЯ ЗАБОЛОТНА Й ШКОЛА № 100 В РЯСНОМУ-2
ФІЛОЛОГ-ВЧИТЕЛЬ ГАЛЯ ЗАБОЛОТНА Й ШКОЛА № 100 В РЯСНОМУ-2
Ой, “жінко”, йди в поліцію і розкажи усю їм правду про своє диявольське творіння,
Як приворотами чоловіків до смерті доводила й скільки крові на твоїх руках.
Свого ти чоловіка долю поламала й знищила дітей і рід своїх батьків з корінням.
Чортиця народилася Васькович в Вороблевичах й село, й себе “прославила” в віках.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
16.07.2018 р.
Написано вночі – 01:50
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)