Чи хотілося тобі кричати
З розпачу вночі?
Чи колись тобі боліло?
Нестерпно! Певно - ні.
Чи колись ти відчував,
Що значить втратити усе?
Чи серце взнає,
Що так буває?
1
Ти живеш так методично,
Неначе б все гаразд.
І не гризе тебе ніщо.
І не болить тебе щораз.
Твоє серце, наче камінь,
Який ти сам створив.
Серце глухе до почуттів.
Серце закуте в ланцюги.
Час летить в шаленім ритмі.
Хіба не бачиш ти?!
Але байдуже це тобі.
Хіба ж байдуже це тобі?!
Приспів:
Чи хотілося тобі кричати
З розпачу вночі?
Чи колись тобі боліло?
Нестерпно! Певно - ні.
Чи колись ти відчував,
Що значить втратити усе?
Чи серце взнає,
Що так буває?
2
Гарних слів багато,
А ще більше в них брехні…
Чи не помітив ти,
Як всі розтанули вони?
Душу ти свою ховав
Від кого і чому?!
Мабуть, тому що їй байдуже!
Байдуже, що було…
І тебе не зачіпає,
Що хтось десь в самоті
Згубив своє життя в тобі.
І досі плаче уночі.
Приспів:
Чи хотілося тобі кричати
З розпачу вночі?
Чи колись тобі боліло?
Нестерпно! Певно - ні.
Чи колись ти відчував,
Що значить – втратити усе?
Чи серце взнає,
Що так буває?
Ні до чого страждання ці ,
Вони для тебе лише – трюк!
Ні до чого надії –
Їх вже нема!
Колись побачиш ти,
Що втратив все в житті!
І що мало сенс лише…Тоді
Лише на самоті
Коли-небудь…
Коли-небудь… так захочеш закричати вночі…
Коли-небудь так нестерпно
Болітиме в душі…
Коли-небудь зрозумієш, зрозумієш
Що втратив все в житті…
Коли-небудь…
Чи хотілося тобі кричати
З розпачу вночі?
Чи колись тобі боліло?
Нестерпно! Певно - ні.
Чи колись ти відчував,
Що значить – втратити усе?
Чи серце взнає,
Що так буває?...
Чи серце взнає…
(Альона Хомко, 2018, за мотивами пісні "Have You Ever" - Brandy cover by Matt Bloyd, Mario Jose and Vincint Cannady)
https://www.youtube.com/watch?v=giqXicuZuRw