чоловіки з марсу
жінки з венери
і що вони у нас роблять
до халєри
що забули на нашій планеті
що шукають і що згубили
і навіщо вони нам здалися
якщо не вміють множити
радість
якщо не вміють творити
диво
треба ставити їм ультиматум
і незгодних із ним
відправляти
по безвізовому додому
бо нещасні не треба
нікому
бо у нас тут таких
багато
вони кажуть життя це свято
і на ньому не можна
бухати
вони кажуть що важко жити
якщо не навчився
любити
вони так уривають мову
що ти чуєш їх стоголосся
і ти знаєш як їм жилося
одиноко
на тих планетах
де мрії важкі
як камінь
у стані
близькому смерті
планети
для інтровертів
11 липня 2018 [16:50>