Спрагле сяйво тліє в моїх очах,
Ти приходиш наче в шалених снах,
Пристрасть спалахне, позабувши страх,
Ніби вогонь, ніби вулкан...
Твій цілунок стремлінням дарує шанс,
Ось, ми поруч – і всесвіт лише для нас
Передчути безкрайній солодкий транс
Ніжність твоя
Допомогла
Але за хвилину ти пішла…
Ти пішла!
Тебе ненавиджу я,
Так ненавиджу я,
Всі слова та зізнання – маячня,
Я згораю дотла,
Проклинаю тебе я знов і знов...
Але щойно зустріну тебе -
Вмить ненависть мине,
І я марю, як знову ти прийдеш,
Хочу я лиш тебе,
Я кричу навмання: «Вернись, агов»!
Пальців дотик уже відчуваю я…
Томний погляд і шепіт: «Я вся твоя»,
Божевільна*, чарівна прелюдія -
Нарешті є ти, і ти вся моя…
Та лиш уві сні це бачу я...
Тебе ненавиджу я,
Так ненавиджу я,
Всі слова та зізнання – маячня,
Я згораю дотла,
Проклинаю тебе я знов і знов...
Але щойно зустріну тебе -
Вмить ненависть мине,
І я марю, як знову ти прийдеш,
Хочу я лиш тебе,
Я кричу навмання: «Вернись, агов»!
Йє…
---
Тебе ненавиджу я
Так ненавиджу я
Проклинаю тебе…
---
Ммм
Тебе ненавиджу я,
Так ненавиджу я,
Всі слова та зізнання – маячня,
Я згоряю дотла,
Проклинаю тебе я знов і знов...
Але щойно зустріну тебе -
Вмить ненависть мине,
І я марю, як знову ти прийдеш,
Хочу я лиш тебе,
Я кричу навмання: «Вернись, агов»!
А-Ха
Я проклинаю тебе-е знов і зно-уов
А-А
Але кричу навмання: «Вернись, Агов!»
Оуо оуо ой
Тебе ненавиджу я!
* Заспівано невірно