______________________________________________________________________
___________ ПЕРЕДМОВА АВТОРА ДО СЬОМОЇ КНИЖКИ _______________
“БОЖІ ЗАКОНИ І ЗАКОНИ НАМІСНИКА БОГА НА ЗЕМЛІ”
ВКРАЇНІ ТА У СВІТІ БУДУТЬ ПАНУВАТИ БОЖІ ЗАКОНИ!
Є ОДИН БОГ, ЩО ВСЕ СТВОРИВ І ВСІМ УПРАВЛЯЄ.
Все, що написано мною в цій книжці, це – свята правда, бо так усе буде.
Все, що написано мною в попередніх книжках: “Україна – моя Батьківщина”, “Квітонько весняна моя“, “Дві радості“, “Святий Вогонь”, “Святий Вогонь 2” і “Святий Вогонь 3” – також правда.
Все, що написано мною, буде і надалі в усіх моїх книжках навічно,– бо це буде зроблено.
Збудуться всі пророчі мої вірші, вислови, думки, тощо...
В майбутні століття і тисячоліття ніхто не має права після мого правління чинити моєму народові зло, чи запроваджене мною змінювати, чи змінювати устрій України.
Все, що буде написано мною надалі, має виконуватись повсякчас.
В Україні народ – це влада і народ – це сила!
Найвища влада і сила – Божа!
Україна (Окраїна) – обітована земля.
У владі України та суспільстві будуть відсутні такі поняття, як брехня, обман, образа, корупція, нечесність, популізм, наклеп, крадіжка, шахрайство тощо…
Україна навічно стане могутньою країною світу і з неї будуть брати приклад усі народи. Вони постійно їздитимуть до нас на роботу тому, що одвічна наша Вітчизна в усі часи буде в буйноцвітті.
Я об’єднаю усі народи світу в одну міцну державу.
Буде одна в світі Християнська віра. Віра в єдину, святу, соборну й апостольську Церкву, і одна в Україні могутня сила – це Божа і Його народ…!
Усе Боже зерно буде вічно під моїм покровом.
Після мого правління ніхто немає права вносити поправки в Україні та у світовому устрої, порушувати або змінювати порядки…
Наш Небесний Отець є справедливим суддею, що за добро нагороджує, а за зло карає. І я Його вибране дитя, Божий слуга, Месія, Король і Володар світу за велінням нашого Сотворителя, який дав мені владу на землі, також буду за добро нагороджувати, а за зло карати.
Небесним Творцем вибрана Україна і я, вибраний Творцем, слуга для спасіння людства.
ПРОШУ і НАКАЗУЮ: всім людям моєї Батьківщини і на Планеті, що всі зміни мають бути тільки за велінням нашого Господа Бога-Творця Неба і Землі.
ЯК БОГ ВИРІШИВ ТАК УСЕ І БУДЕ.
ПЕРЕЧИТИ ГОСПОДУ НАВІТЬ ДУМКАМИ – ВЕЛИКЕ ЗЛО.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
08.07.2018 р.
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)
ID:
798564
Рубрика: Поезія, Лірика кохання
дата надходження: 08.07.2018 15:00:58
© дата внесення змiн: 08.07.2018 15:19:44
автор: РАЙ - Рогуля Андрій Йосифович
Вкажіть причину вашої скарги
|