Якби ми жили у Раю -
Які ми мали б з тим проблеми:
Як землю вберегти свою,
Як вибити російську тлю
І вивести абрамів схеми.
Адами? Єви? Ні — «Боги»...
"Боги", у змові з хижим Змієм
Людей загнали у борги,
За нашу землю йдуть торги -
Про чесну владу лише мрієм.
Хто прагне знищити цей сад?
Хто краде яблука і квіти?
Податки й ціни — затхлий чад,
Не божий, а чортячий лад -
Не мають долі наші діти.
Раз ми живемо у Раю,
Щодня, щосили мусим дбати:
Чортів прогнати із краю'!
Прошу, брати, вас і молю -
І Зміїв не пускайте в хати.
___________________________________
Які б закони вам не малювали,
Хто б не вмовляв, чого б не обіцяли -
Я повторити ще раз мушу:
Ні розум свій, ні серце, а ні душу
Не дайте, щоб вони в полон забрали!
«У пеклі - порожньо! А біси - всі отут!»