Рибалко мій, відчуй мене
І забажай, як теплу хвилю.
Як ніжний спогад промайне, —
Твої бажання вмить осилю.
В сітках твоїх я вже давно,
Неначе золота рибина,
Кохання нам одне дано,
І течія струмить єдина.
Бурлить душевний океан —
Забавна видалась рибалка!
У почуттях наш талісман! —
Твоя омріяна Русалка.