Твій голос лине в мої сни
Відтоді як не разом ми,
Й бентежить спогад усмішка твоя…
У серці жар не знає меж,
Воно болить та б’ється все ж,
І ти іще відчуєш, знаю я
Тепло від вогню, що палає –
Я спроб і надій не лишаю
У диво тобі
Може, вже час повірити
Бо ще має кохання шанс…
І тобі
В диво вже час повірити
Поки має кохання __шанс,
Я за нього борюсь і за нас
Я можу втрапити в біду
Але мов божевільний йду
У пастку, що блищить в твоїх очах…
Най серця жар не знає меж -
Воно болить та б’ється все ж
І ти іще відчуєш, знаю я
Тепло від вогню, що палає -
Я спроб і надій не лишаю
У диво тобі
Може, вже час повірити
Бо ще має кохання шанс…
І тобі
В диво вже час повірити
Поки має кохання шанс,
Я за нього борюсь і за /нас
І мій вогонь нестри-мним ста-а-а-не-е -
Тепло відчуєш ти, як я давно відчув його
Ти тільки знай – лиш щойно лід розтане
Той час прийшов!..
У диво тобі
Може, вже час повірити
Бо ще має кохання шанс…
І тобі
В диво вже час повірити
Поки має кохання шанс,
І тобі
В диво вже час повірити
Поки має кохання шанс,
Я за нього борюсь і за на-ас
Я за нього борю-ууусь
Я за нього борюсь…
І за…
Нас.