Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: РАЙ - Рогуля Андрій Йосифович: ВІДКРИТЕ ЗВЕРНЕННЯ – ДО УСІХ КЕРІВНИКІВ РЕЛІГІЙ УКРАЇНИ ТА УСЬОГО СВІТ ЧОМУ. - ВІРШ
ВІДКРИТЕ ЗВЕРНЕННЯ – ДО УСІХ КЕРІВНИКІВ РЕЛІГІЙ УКРАЇНИ ТА УСЬОГО СВІТ ЧОМУ.
ВІДКРИТЕ ЗВЕРНЕННЯ –
ДО УСІХ КЕРІВНИКІВ РЕЛІГІЙ УКРАЇНИ
ТА УСЬОГО СВІТУ
ЧОМУ…??? ЧОМУ…??? ЧОМУ…???
1. Чому диявол Володимир Паращинець у с. Стрілки Старосамбірського
району Львівської області, досі непозбавлений сану, має паству і править в церкві…???
2. Чому декан Старосамбірщини Михайло Ніколин, прикриває кума і сатану Паращинця у злодіяннях …???
3. Чому Дрогобицька Єпархія прикриває злодіяння, чи може сама
приймає участь…???
4. Чому Львівська Єпархія робить злодіяння і прикриває горе священників…???
5. Чому Два дияволи Я. Циб і В. Паращинець керують с. Стрілки і бажають людям смерті, а село тримають у страху…???
МИРЯНИ, БІЙТЕСЬ БОГА, БІЛЬШЕ НІКОГО…
Усі листи до Вас від Мойсевич Людмили Василівни – до виконання. Я бачу, що Ви відвертаєтесь від її листів і мого відкритого та повторно відкритого пояснення усьому світу про мою довірену людину.
СКОРО ВІД ВАС Я ВІДВЕРНУСЯ…
Чому я маю до Вас звертатись у відкритому зверненні та писати чому, чому, чому…???
ВСІ ВИННІ У ЗЛОДІЯННЯХ ПОВИННІ БУТИ ПОКАРАНІ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
21.06.2018 р.
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)