Життя - одна-єдина мить,
Гірких емоцій сильна злива,
Мандрівка всесвітом мінлива,
Один лиш крок - і забуття.
Життя - це благородний шанс,
Безмежних істин відкриття,
Пожертв заради майбуття,
Воно одне, без вороття.
Стривай, Людино, зупинися ти,
Життя слід з гідністю пройти,
Короткочасна місія буття,
Її межа - віки і каяття.