Я після смерті хочу стати смертю
Ніхто не думав про таке ?
Не хочу вічність я блукати раєм
І бачити навкруг одне і теж
Хто смерть приймає на роботу ?
Багато кандидатів є ?
Чи справді чудік з капішоном
В руці з косою існує ?
Чи можна резюме подати ?
Посаду дуже хочу цю
І які якості потрібно мати ?
Я балахон собі куплю
Коса в підввалі вже стоїть
Я перед виходом підточу
Ви голосно так не кричіть
Усе по биріку зробити хочу
Мені ж десь треба практикуватись
Куда побіг, ну не втечеш
Не буду довго я знущатись
В червоні річці попливеш
Мені здається вам пора
Ви надоїли цьому світу
Напевно смерть уже стара
За неї зроблю цю роботу
Так, резюме я написав
О скільки трупів, море крові
Дзвінка я цілий день чекав
Косу точивши у підвалі
Так ніхто і не передзвонив
Заслуг напевно ще замало
За вікном місяць засвітив
На набі знову душей більше стало...