Дощить сьогодні зранку не за планом -
Лічильник в небі не долічує води ...
Моя любов прокинулася рано,
Бо день народження буває не завжди
Вона встає, спросоння, як у раю -
Тоненька, ніжна, мерехтлива нитка.
Яку безмежно і безтями я кохаю
В росі на простирадлі свіжа квітка.
Я подарую їй перлин намисто,
Ранковий поцілунок, як ковтну.
Небесний Ангел легкокрилий, особистий,
В мелодії любові потонув...
Сидить тихесенько, що ластівка, на ліжку,
Над нами вічність маревом пливе.
Моя душа, як кішка у колисці,
Із нею поряд спить, мурчить, живе ... ».