Краплинка світла в суцільній пітьмі.
Нова сторінка. Початок дня.
Перший промінчик всміхався мені.
Сходило сонце-я не одна...
Залишу вчора колишні "ні"
І звільню душу свою від сміття!
Краплинка світла в суцільній пітьмі
Ще подарує нове життя...
Лагідний промінь спочив на вікні.
Теплий світанок. Майбутнє. Я.
Краплинка світла в суцільній пітьмі.
Нова історія нового дня...