Якби життя було шедевром,
Яким би стало воно жанром?
Не тим, що хочеш, тим, що треба...
На жаль? На щастя? Що за драма?
Елегія?Дилема?Ода?
Чекаєш спокою, ідилій-
З'явилась лінія любовна,
Баталії нові картини
І боротьби з самим собою...
Сюжет існує на інтризі,
Не знаєш, завтра хто з тобою
Розділить сторінки у книзі
Життя, яке і є шедевром...
Чарівним, але невиправним,
Закреслень, коректур не треба-
Шедеври пишуться на правді...