Такий прекрасний сюжет
Про нас написали,
Де був і твій портрет,
Схожий до ідеалу...
Занадто пристрасний ти,
Занадто сексуальний,
Старалися митці,
Сюжети розірвали...
Такий прекрасний фільм,
Схожий на казку,
Кадри з твоїх обійм,
Це короткометражка...
Скоро кінець уже,
Загублений сценарій...
Вогнем його знесе,
Життя без ідеалів...
Нам знати не дано,
Що той кінець фатальний,
А поцілунок у метро,
То наш останній...
Хто винен: ти чи я?
Досі не знаю:
Жорстокий жанр життя,
Та досі я кохаю...
Амінь. Кінець. Фінал.
Прекрасний і фатальний,
Хто знав що перший бал
Переросте у драму?!
Коханню не цвісти,
Занадто вже коротке,
Не забуваються такі як ти
Безповоротно...