Життя-немов палітра почуттів,
Де кожен колір хочеш записати
До тонкощів, солодких відчуттів…
Хотілося б мені запам’ятати
Кожен момент, той вічний рух
Між ненавистю і любов’ю,
Де стрінеться той рідний друг,
На помилках научить ворог…
Поразки, перемоги, боротьба,
Розлука, зустріч, тисячі пробачень…
Але найважче віднайти слова,
Щоб пояснити, що для мене значать
Події, речі, люди та місця…
Ношу їх в серці, рідні аж до болю,
Які з тобою будуть до кінця:
Хто поруч, але хтось лише в альбомі…
Фіксую все в палітрі почуттів:
Мрії і спогади, реальності та хочу…
Живемо тисячами відчуттів
Мандруючи веселкою емоцій!