Вкотре закриваю очі -
мрії, наче небо наді мною.
Вільно дістаю до них рукою,
а схопити я не можу.
Наче небо...
Наче небо вкотре наді мною :
радість, спокій сходять, наче зорі.
Вільно дістаю до них рукою,
а схопити я не можу.
Наче небо...
Відкриваю очі - навкруги весна,
життя вирує.
Вільно дістаю рукою,
а схопити я не можу.
Наче небо...