Сонечко світить, сонечко гріє.
Мама дала мені світ і надію,
Крила літати, рід пам'ятати...
- Мамо-мамусю, дякую Вам,
а далі полечу я сам…
Мандри далекі, в небі лелеки,
В серці надія і рідний дім,
Там мама чекає, а син все літає...
- Мамо-мамусю, дякую Вам,..
а далі я сам…
... я повернусь,
я колись повернусь
У край сонця і неба
на сповідь, вже треба,..
До теплих долонь притулюсь...
Хоч на скронях моїх сивина,
Та пробачить розлуки вона...
- Мамо-мамусю, таке вже життя -
нема у часу вороття...
... моїй мамі Аделії