Вже в траві засинають кульбаби,
Жовті цяточки квітів сховавши.
Сонце котиться швидше та й квапом,
Свої сили останні зібравши.
Надвечір'я обрамлене в тіні,
Розливає легку прохолоду.
А садки стоять в пишнім цвітінні,
Запашну дарять нам насолоду.
Місто знову заквітчане пишно —
Це весна лад наводить повсюди.
Як же гарно у неї це вишло —
Все частіш усміхаються люди.