І все у нас, не так як треба.
І все у нас, не так як треба,
Бо Інь та Янь, то я і ти.
А в добрім слові, є потреба,
Між нас немає теплоти.
Добре слово, всім гріє Душу,
Від злого – серденько болить.
На жаль, про це казати мушу,
Бо ще Душа моя щемить.
Ніби й не ділося кохання,
Буває пристрасть так пройме.
Ніби любов у нас остання,
Свій ужинок останній жне.
Та пройде час, знову байдужі,
Клята привичка дістає.
Нехай Господь лікує Душі,
А я все знову, про своє.
Кохаймося! І з добрим словом…
07:30.29.04.2018.
Ви сказали правду душі.
За столііття панування чужинців, душа в людей почерствіла. Ніби українці забули - хто вони. Історія українська понівечена, перекручена Росією. Вроді би ми, немаємо своєї історії. А це - трагічно.