Погляд на мудрість.
Якщо хочеш зрозуміти і відчути свою роль в цьому світі, - пиши. Не важливо, що це буде - лист, щоденник, якісь замітки, які надряпують, поки говориш по телефону. Ми занадто легко відмовляємося від своїх мрій, хоча Всесвіт завжди готовий допомогти нам їх здійснити. Постарайся висловити душу свою в написаних тобою рядках, нехай навіть ніхто їх і не прочитає. Або ще гірше - прочитає те, що ти не бажаєш довіряти чужим очам. Сам процес письма допомагає впорядкувати думки і більш чітко побачити, що тебе оточує. Папір і перо творять чудеса - вгамовують болю, зміцнюють мрію, повертають втрачену колишню надію. Слово написане володіє могутністю. Пауло Коельо (переклала з російської мови)
Сила рукописного писання з натхненням – цілюща.
29.04.18 7.20