КАРА ЗА ЛЮДМИЛУ МОЙСЕВИЧ…
Всі ті, хто “Роману” і “Любі” буде помагати,
На них усіх чекає Божа кара на землі.
Диявол буде їхні душі в пеклі катувати,
А на планеті дні для них настануть замалі.
Гноїтиметься в двох антипків ще до суду тіло,
Повипадає і волосся в їхні голові.
І вдвох промовлять, Господи, прости, ми не хотіли,
Вже пізно – й по землі ходитимуть на пів живі …
І руки й ноги за гріхи в них будуть в двох тремтіти,
А за тяжку провину згине в них уся родина.
Тож пропаде вся нечисть в Божій Україні й світі.
“Учителька” й не розуміє, що вже наробила…
ДЕ – ВЛАДА, УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ, ПРОКУРАТУРА І ПОЛІЦІЯ…?!
ВСЕ, ЩО ПИШУ – ЦЕ ПРАВДА.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
25.04.2018 р.
РАЙ