ГОСПОДНЯ КАРА ЗА МІСІОНЕРКУ…
Не розумієш , що зробила ти ”бібліотекар-вчителько”,
Підняла руку й ногу ти на Гопода Христа.
Філологом вже стала у районі дідька покровителька
Й собі зробила ти від Бога в пеклі укриття.
Усі, що просять за лошицю наглу й прикривають зло –
Це гріх й велика не повага до Спасителя.
Того відкине Бог й диявол візьме під своє крило.
Пояснення читайте – Божого спасителя…
Доступно все написано про проповідницю Людмилу
Прошу: моліться, люди й не жартуйте ви з Творцем
Вона Небесному Владиці та мені людина Мила.
До пекла, “жінко”, ти з яким ходитимеш лицем…?
Чому директор школи-інтернату Циб і ще працює,
Невже в районі влада безпорадна і – безсила…?
Чому усі під дудочку антипка й пацюка танцюють,
Бо за вказівкою керівника два рази б’ють людину
й наша влада так, й нічого не зробила…?
ДЕ – ВЛАДА, УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ, ПРОКУРАТУРА І ПОЛІЦІЯ…?!
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
25.04.2018 р.
РАЙ