НЕЩАСНІ – ЖІНКА Й ЧОЛОВІК…
Кобила ти нещасна, “жінко”,
Тобі не працювати в школі.
Для Стрілок ти ганьба, чаклунко,
Свою й родини поламала долі.
Про старостіну, ти забудь.
Тебе ніхто вже й не запросить.
Запам’ятай свою лиш грудь,
Для неї блага уже досить.
Весілля теж відбудуться без тебе.
Ваш гурт боятись люди будуть
І гнитимуть тіла від ребер
Й чекатимете в муках суду.
У купці випадатиме волосся.
Ви в двох біди собі нажили.
Дивіться долю на долонях.
Від вас не буде і могили.
Скажи всю правду,чоловіче,
Як розкрадаєш ти державу…
За гроші ці, ти купиш свічі,
Бо в пеклі будеш мати славу…
ДЕ – ВЛАДА, ФІСКАЛЬНА СЛУЖБА, ПРОКУРАТУРА І ПОЛІЦІЯ…?!
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
24.04.2018 р.
РАЙ