ТИМЧАК ЛЮБА І РОМАН – ЗЛО…
За підлий вчинок відьми Любочки Тимчак,
Страждати буде Старосамбірмський район…
Вона для Стрілок підла, як змія й хижак,
Бо з Цибом плюнули на Господа Закон.
Тобі, Романе, досить в казначействі красти,
Бо все прийдеться повернути у державу.
А за хулу на Бога маєте пропасти
Тому, що ви не жили Богові на славу.
А славу ви собі робили, а не Богу
Людей пихатість ваша завжди зневажала…
Своєму роду дали в пекло ви дорогу,
Хоча Людмила щастя вам усім бажала.
На мене ти підняла в Стрілках, “Жінко”, руку
І вивела мене ти, як облуда з хору…
Накликала на себе ти розпуку й муку,
Бо знищу весь твій рід і всю таку потвору.
Тобі не місце в Стрілках, в школі та в бібліотеці,
Ти з Цибом вічно у вогні горіти будеш,
З дияволом перебуватимеш в його фортеці
Й ніколи ти свій підлий вчинок не забудеш .
Зберуться над районом й в Стрілками вже чорні хмари,
Бо Божої й моєї не минути лиху кари…
ДЕ – ВЛАДА, ФІСКАЛЬНА СЛУЖБА, ПРОКУРАТУРА І ПОЛІЦІЯ…?!
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
22.04.2018 р.
РАЙ