ВІДЬМА ГАЛИНА ЗАБОЛОТНА СЗШ №100 м. ЛЬВОВА в РЯСНЕ-2 …
ВІДЬМА ГАЛИНА ЗАБОЛОТНА СЗШ №100
м. ЛЬВОВА в РЯСНЕ-2 …
Я написав тобі листа,
Молися з вдячністю до Бога.
Чому не любиш ти Христа,
Чому така ти є убога?
Береш ти у гріху причастя
І не боїшся вже Ісуса.
Не будеш мати, жінко, щастя
Тому, що відьма ти й спокуса.
Чому ламаєш людську долю
Та привороти грішно робиш?
Чому завдавши людям болю
І, як з неправдою ти ходиш?
Постійно брешеш всім і всюди
І в дома, й в школі на роботі,
А в церкві ревно б’єшся в груди
Й до батька їдеш щосуботи.
Невже тобі дітей не жалко,
За чоловіка – зрозуміло…?
Не любиш ти нікого палко
Й дала ти чорту душу, й тіло…
Твої у чому винні діти,
Хто батько – істину скажи?
Для них потрібно мамі жити,
Лице своє їм покажи!
Диявола ти полюбила.
Директора зачарувала.
“Принцесою” завжди ходила
Й себе постійно рятувала.
І не розказуй всім неправду,
Що я постійно домагався,
А розкажи ти людям правду,
Як я у тебе “закохався.”
При першій зустрічі у барі
Насипала під ноги зілля.
В цей день аж розізлились хмари,
Було це справжнє божевілля.
А потім влила ти до кави –
Це все втручання в Божу долю.
Ти захотіла, “квітко”, слави
Тобі я гарантую “волю”.
Ти станеш "зіркою" навічно.
Увіковічу я і в книжках,
Бо фурія для всіх публічна
Й полова є в твоїх мізках.
Відвернеться село від тебе,
Бо ти не – Вороблевичі.
Присілок буде мати трепіт,
Бо ти “філолог – величі…”
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
Написано вночі – 01:15
22.04.2018 р.
РАЙ