Я ВЕРНУВСЯ З АТО…
Я вернувся з АТО, моя жінко, до тебе й дітей,
Інвалідом приїхав в свою дорогу я родину.
Я прошу: не запрошуй нікого до нас із гостей,
Я не хочу, щоб мати пускала за сина сльозину.
Але щастя моє і моя ти любов золота,
Ти вернувся з війни і для нас головне – це в житті,
Бо без тебе всі дні в нас була самота й пустота,
Наша влада брехлива лишила би нас в забутті.
Так, що мій чоловіче й кохання моє неземне,
Біля тебе була – я і буду до смерті з тобою.
Забере лиш хвороба й журба від сім’ї вже мене
Й захлинеться у крові Росія своєю війною.
Дорогий і життя ти моє, як подумав таке,
Що для нас ти каліка і ніби обуза…?
Ти ж наш тато шляхетний і серце ти маєш м’яке,
Ми навічно в усьому з тобою й твоя я є муза…
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
20.04.2018 р.
РАЙ