Буде знову світанок,
Прийдуть сили та радість,
Буде сміх і кохання
Сонцем яскравим милування.
Буде душа співати,
А очі будуть зірками сіяти,
Ніколи не вір,
Що живеш ти даремно
І що земля і наш світ
Обійшовся б без тебе.,
Нікому, ніколи не вір –
Чуєш людино!
Завжди вихід є,-
Якщо навіть здається,
Що ти у тунелі.
Підійми голову, вставай!
Розкрий широко очі!
Згадай, що ти потрібний,
Що ти ой як багато,
Можеш і хочеш.
І буде знову світанок
І буде знову новий ранок.