ТИ ВЕРНУВСЯ З АТО…
Ти вернувся, мій сину, додому й до мами.
Ти вернувся, рідненький, без рук і ноги.
Я не спала без тебе спокійно ночами,
Але завжди дивилася я навкруги.
Не одна маю біль за свою я дитину.
Ти вернувся живий – це в житті головне, –
Наші владі давно треба чорну хустину,
Свої вчинки країни вона осягне.
Аксіома в Вкраїну навіки приходить,
А кормилі горіти у пеклі в вогні.
Усевладдя народ український розводить,
Хоч страшні увижаються дні так, як в сні.
Ти вернувся, мій сину, додому й до мами.
І я вдячна Творцю за життя, і за біль.
Хоч роками ходила я, мовби в тумані, –
В мене серце болить, бо в Вітчизні
при владі є гниль, а в мізках оселилася цвіль…
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
18.04.2018 р.
РАЙ