ТИ НЕ ПЛАЧ, МОЄ СЕРЦЕ…
Ти не плач, моє зболене серце,
Бо душа має рани і біль.
Я за правду з антипком у герці,
Але влада свою має ціль.
Я душею за неньку Вкраїну,
За АТО і дітей на війні.
Я за мову мою солов’їну
І тому дуже важко мені.
А мій край зараз є у руїні,
Окупований сонячний Крим
І великий бардак у країні
Влада думає, що вони – Рим.
Схід Донбасу і острів мій плаче
Й проклинають “велику Росію”–
Це не влада, лайно – це звіряче,
Але ви дочекались Месію…
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
16.04.2018 р.
РАЙ