ТИ НЕ ПЛАЧ…
Ти не плач, не журися, дівчино,
За свою Україну і хлопця.
Він з війни повернеться, дитино,
Ти зустрінь його, дочко, як сонце.
Зустрічай так, як сонечко влітку
Й пригорни охоронця ти вдома…
Він для тебе живе, мила квітко,
Аксіома й сліпому відома.
І лиш правда у нас запанує,
Бо достатньо диявола ери.
Справедливість все лихо зруйнує
І забудуть усі про афери.
Ви не плачте, миряни мої,
Як пишу, так і буде у світі.
На планеті не йтимуть бої,
А Вкраїні радітимуть діти.
До кінця вже підходить єпоха
Я з дияволом стану до бою.
Потерпіть, мої діти, ще трохи…
Я у Всесвіті знищу всю зброю.
Ти не плач, а молися до Бога,
Хоч у серці ще маєш тривогу.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
16.04.2018 р.
РАЙ