ТИ НЕ ПЛАЧ, МОЯ ДОНЮ…
Ти не плач, моя доню, за сином одним,
Бо він в тебе дитиною був благородний,
Як в народі говорять, що він – не зимним
І герой залишився для всіх всенародний.
Він потрапив у Царство Небесне до Батька,
Бо любив дуже Бога, Вкраїну й родину,
А життя за Вітчизну віддав і за брата.
Не забуде таку Батьківщина людину….
Ти не плач, моя доню, синок твій герой.
Не любив терористів й Московську орду
Й заганяється гуманітарний конвой.
Тож Х**ЛО в Україні зробив нам біду.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
Написано вночі – 12:30
16.04.2018 р.
РАЙ