ТИ БОГОМ ВИБРАНА – ВКРАЇНА…
Ти Богом вибрана у Всесвіті – країна,
Бо в солов’їній народився наш Андрій –
Це дар великий для всієї України,
Бо він ще нелегально охрестився в ній.
Месія охрестився в місті Лева стиха.
Тоді були страшні антипкові часи,
Щоби нікому з рідних не зробити лиха,
Миряни деякі тікали і в ліси.
Зате тепер, настала демократія.
Такі, як Циб директор й вчитель Мартич Надя –
Це два вампіри в Стрілках й чорна братія,
Але у них у голові й в житті безладдя…
У Старосамбірськім районі буде лихо,
Бо там Місіонерка Божого поета.
Я всіх просив: моліться ревно й тихо,
Щоб не потрапити в диявольські тенета.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
12.04.2018 р.
РАЙ