БОЖА ПЛАЧЕ УКРАЇНА…
Ти не плач, не журися, Вкраїно,
Бо ти вибрана Богом земля.
Більш не встане твій люд на коліна,
Ти забудеш атипка з кремля.
Ти не плач, а співай, солов’їна,
Бо з тобою, країно, є РАЙ.
А Московія – це вже руїна
І – це підлий у світі шахрай.
Ти не плач, обітований край,
А до Бога молися і кайся.
Бо тобі наш Творець послав РАЙ,
Ти до Господа правди єднайся…
Ти не плач, а радій Батьківщино,
В місті Лева родився Андрій.
Тож і символ Вітчизни калина –
Це від Бога – дарунок всіх мрій.
Ти не плач, а радій, моя мати,
Що у Львові родився Месія.
І Ви маєте двоє страждати,
як лунають на Сході гармати,–
Пропаде уже скоро Росія.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
11.04.2018 р.
РАЙ