Україна, Україна мила сторона,
Тебе рідну я впізнаю де б я не була
Тільки в тебе солов’їний спів такий один,
Як заллється соловейко - крає по душі.
Пісня лине із народу - ой яка краса!
Розливається й лунає їй нема кінця
Запах лине і дурманить каштанів та бузку,
Ой яка ця Україна мила сторона.
Де не будеш ти далеко в чужій стороні,
По такім ось трьом прикметам, упізнаєш ти її.
Соловей, калина й пісня, це мій рідний край,
Отака моя Україна., хто про неї ще не знає...