ДУША БОЛИТЬ ЗА ДОЧОК І СИНІВ В АТО…
АТО, мене болить душа і сльози йдуть за український нарід мій,
За дочок і синів, бо молодими йдуть за Батьківщину помирати,
Хоч знаю, що вже скоро ми повиганяємо усіх з Вітчизни змій
І Божу в світі будемо сукупно ми нову країну будувати.
АТО, вже п’ятий рік душевний і сердечний за бійців у мене біль.
І груди розпирає, як батьки хоронять в землю сина домовину.
Генштаб, скажи: для чого ти й чому на рани наші сипиш сіль?
А відповідь така, бо не пускали ви сльозини за свою дитину!
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
06.04.2018 р.
РАЙ