Весна засипала теплом,
Зелом-травою,
Тож лізе крокус напролом
З землі на волю.
Голівку чемно підійма,
Вітає небо,
Весняне сонце обійма,
Бо є потреба.
Торкнулось ніжних пелюсток
Тай засміялось.
Розправив зморщечки листок –
Все забуяло.
Комаха нюхала той цвіт
Тай закохалась,
Крокус послав їй свій привіт –
Вона й зосталась.
Адже в кохання і весни
Чарівна сила –
Із ночі зробить день ясний
І небо синє!..
Ганна Верес (Демиденко).
У ці теплі весняні дні Ваш вірш, Ганночко, якраз в тему. І слова такі теплі: " Адже в кохання і весни чарівна сила - із ночі зробить день ясний і небо синє." Я це пишу в світлий Великодний День, то бажаю Вам Божої благодаті, щасливих пасхальних свят, світлої любові! Христос воскрес!