Ми – жінки, юні чи сиві, хочемо бути красиві…
І тому, важливо знати: як же краси досягати?
Технології сучасні всі новітні, модні, класні,
Але, кожна із нас знає: що в житті усе буває.
От одна моя знайома, не сиділа просто дома,
А успішно працювала, власний бізнес вона мала.
А тут криза, сльози, стрес, давсь взнаки нервовий прес
Все відбилося на шкірі, сухість, в’ялість в вищій мірі?
Зморшки стали як гармошки, та допомогла їй трошки.
Радила: спокійно спати, на проблеми не зважати
В житті більше позитиву, бачить далі перспективу,
Їсти фрукти вітамінні, мінерали необхідні,
Та важливий ще момент, розкажу один секрет.
Розкажу без зайвих тем про елітний чудо-крем.
Хвилюватися не треба, крем цей - як дарунок з неба!
Є на формулу патенти, пройшов всі експерименти,
Живить шкіру з середини, стимулює еластини,
Це ноу-хау на весь світ –омолодить на кілька літ.
Тож дівчата й молодички, щоб сіяли ваші личка
Для душі, не для розваги, перегляньте переваги.
Шкіра стане молодою, променистою, ясною,
Зморшки будуть непомітні, а ви добрі і привітні.
Тож купуйте, не вагайтесь, і у розкоші купайтесь.
Чим на креми налягати,
Краще палко покохати.
Світ емоцій позитивних,
Жінку змінює невпинно.
Гордою стає постава
І ступає, наче, пава.
Кожним поглядом сміється,
Голос мов струмочок ллється.
Усмішка завжди привітна,
Зморшок навіть і не видно.
Ви на цей рецепт зважайте,
Вас кохають - Ви кохайте.