ПІСЛЯМОВА ЛЮДМИЛИ МОЙСЕВИЧ ДО КНИЖКИ “СВЯТИЙ ВОГОНЬ – ТРИ ”…
ПІСЛЯМОВА ЛЮДМИЛИ МОЙСЕВИЧ ДО КНИЖКИ
“СВЯТИЙ ВОГОНЬ – ТРИ ”…
Я Дякую тобі за цю довіру, за це пояснення пророче, що стали тепер й друзі лицеміри, яких і воля Божа коле в очі.
"Чому такі права ти їй даєш і взагалі, хто є вона така?"
Вона тебе доведе до біди , – за що збісилися невірні так ?
Зверніться з тим питанням ви до Бога, чому судив мені такий він шлях, в нікого непросила я ніколи і нічого, а Бог судив, я все лиш прийняла.
Не заздріть, не судіть моі гріхи, за них сама відповім я перед Богом, ви краще помоліться, до сповіді підіть, загляньте на свою дорогу.
Кого з вас скривдила, скажіть, за що ви судите? За те, що написав пояснення слуга Божий Андрій, бо була воля Отця небесного на це .
Я дякую тобі слуга Господній, що правду Божу відкрив ти людям, нічого вам я люди не вчинила, не заздріть, не судіть, усіх Господь розсудить. Так звикли тепер чогось люди мені говорити одне, а інше іншим. Та що поробиш, я дякую слузі і Богу за вибрану мені дорогу!
Нам Бог судив таку дорогу я МІСІОНЕРКА, ти МЕСІЯ І ЙОГО СЛУГА, а заздрість зараз добре видно поміж друзів, бо хочуть нас навести на невірний шлях. Судіть, пишіть наклепи, ображайте, як Бог судив то так воно буде, а вас за ваше лицемірство і неправду чекає кара Божа із небес.