Від твого погляду душа моя п’яніє,
твій голос зупиняє час –
навколо нас
тамує подих світ і зеленіє,
неначе навесні… кохання спіє
в чарівному вогні…
Перетікають дні у ночі, ночі у світанки –
повільний пульс земного небуття…
Гаряча кава зранку, відчинені фіранки,
твоя усмішка – це і є – життя!..
Свинцевий присмак втрачених ілюзій,
загорнені у ковдру вечори.
Безмежний жаль, натхнення... all inclusive, —
це влучне слово, що не говори...
І всі думки, що не дають заснути.
І всі слова — наповнені дощем...
Все що було, найважче не забути,
найважче стримати нестримний серця щем…
Перетікають дні у ночі, ночі у світанки –
повільний пульс земного небуття…
Гаряча кава зранку, відчинені фіранки,
твоя усмішка – це і є – життя!..