БАБЦЯ ГАННА І ВУЙКО ОЛЕКСІЙ…
Присвячується Ганні Рогулі та (Саші) Олексію Рогулі с. Майдна,
Жовківського (Нестерівського) р-ну. Львівської області.
Цвіли черешні на селі у бабці Ганни на городі,
Як приїзджав щороку я до неї літом на Майдан.
Для мене літо в школі це є відпочинок й нагорода,
Бо всі канікули я почувався так, як без кайдан…
– Це воля, бо курити я почав з сімох вже років
І вуйко Саша дозволяв робити все мені.
Я вчився самостійно у житті дорослих кроків
І, як в дитини проходили радісно всі дні…
25.03.2018 р.
РАЙ