Моніка приїхала до нас -
Досвід, як то кажуть, передати...
Все як треба, в визначений час,
Почала предмет отой шукати.
Вже пройшла година або дві,
Зліва-справа, далі - зверху вниз
Та й Марині дзвонить: What is this? -
Не вкладається у неї в голові!
З тим дружина радить: пошукай…
Коли знайдеш, то помадою відміть.
Обережніше! Руками не чіпай!
Лоскоту боїться - верещить!
Я сама шукала біля року -
На два пальці в поперек вісить.
Придивись уважніше із боку -
Так обрізати дотепно — треба вміть!
Ти рукою пухирці на складках щупай,
Юлю в крайньому випадку попитай -
Не хухри-мухри яка наука…
Як знайдеш — передзвони! Бувай!